Γιαννακόπουλος: «Είμαστε μεγάλη ομάδα»

Γιαννακόπουλος: «Είμαστε μεγάλη ομάδα»

Γιαννακόπουλος: «Είμαστε μεγάλη ομάδα»

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει το τρίποντο στη Βέροια, επισήμανε ότι οφείλει να κοιτάει μπροστά και αναφέρθηκε στον Αντρέα Στραματσόνι.

«Υπάρχει στο μυαλό όλων των παικτών όλο αυτό, με αυτά τα γεγονότα. Είναι κάποια άσχημα πράγματα που κανείς δεν τα θέλει, όλοι θέλουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο και περιμένουμε τα μεγάλα παιχνίδια. Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα, θα πρέπει να συνεχίσουμε» δήλωσε ο γκολκίπερ του Τριφυλλιού στην κάμερα της Nova.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ματς στη Βέροια: «Είναι μια δύσκολη έδρα, αλλά εμείς είμαστε Παναθηναϊκός. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για τις συνθήκες αυτού του παιχνιδιού και πάμε για τη νίκη. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και όχι τον αντίπαλο γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα, και πάμε για τους τρεις βαθμούς».

Καταλήγοντας μίλησε και για τις έως τώρα εντυπώσεις του από τον τον Αντρέα Στραματσόνι: «Ως Ιταλός κάνει πολλή τακτική. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά στις νέες τακτικές του προπονητή μας, θα κοιτάξουμε να τα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο για να έρθουν οι νίκες στη συνέχεια».

Best of internet