Τούντορ: «Να επιβεβαιώσουμε ότι επανήλθαμε»

Τούντορ: «Να επιβεβαιώσουμε ότι επανήλθαμε»

Τούντορ: «Να επιβεβαιώσουμε ότι επανήλθαμε»

Ο Ιγκορ Τούντορ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ανοδική πορεία που θα έχει η ομάδα του στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Κροάτης τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά λύσεις που έχει πλέον στην ομάδα.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου μίλησε στην κάμερα της Nova με αφορμή την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας, δίνοντας απαντήσεις σε πολλά ενδιαφέροντα θέματα γύρω από αυτόν και τους παίκτες του.

Για την κατάσταση της ομάδας μετά τις δύο εκτός έδρας νίκες που σημείωσε: «Η κατάσταση στο τομέα της ψυχολογίας είναι πολύ καλύτερη. Δεν μπορείς να κρατήσεις σε υψηλό επίπεδο τους παίκτες σου αν δεν κάνεις νίκες. Παίζαμε καλά, όπως και στο παρελθόν αλλά δεν παίρναμε αυτό που αξίζαμε. Έτσι μετά ένα τέτοια διάστημα είναι φυσικό τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε και μάλιστα δύο φορές σε μικρό χρονικό διάστημα. Μας δίνει θάρρος για την αναμέτρηση της Κυριακής» .

Για το αν η ομάδα έχει ξεμπλοκάρει πλέον: «Έτσι πιστεύω αλλά θα το εξακριβώσουμε την Κυριακή. Τώρα περισσότερο από ποτέ, επικεντρωνόμαστε στο δικό μας ποδόσφαιρο, ώστε αυτό τον μικρό ενθουσιασμό που έχει προκύψει να τον μετατρέψουμε σε καλή απόδοση, όπως και λίγο καιρό πριν».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στις συνεχείς αλλαγές προσώπων και ρόλων: «Το ποδόσφαιρο αλλάζει συνεχώς. Οι σκέψεις που μπορεί κάποιος να είχε πριν ένα μήνα τώρα είναι διαφορετικές. Όλα γίνονται για να εμφανιστούμε καλύτεροι. Μερικές φορές χρειάζονται μικρές αλλαγές ενώ άλλες φορές μεγάλες. Χρειάζεται να προσαρμόζεσαι και να αλλάζεις συνεχώς, λόγω τραυματισμών, στην φιλοσοφία αλλά και στον εκάστοτε αντίπαλο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος κάθε στιγμή, να βλέπεις τις προπονήσεις και τους παίκτες και να κάνεις το καλύτερο για την ομάδα».

Για την επιλογή να αγωνιστεί στα Χανιά η ομάδα χωρίς φορ και αν θα το ξαναδούμε στο μέλλον εφόσον απέδωσε: «Σκέφτομαι συνεχώς και ψάχνω για λύσεις. Στην Κρήτη έπρεπε να ξεκουράσουμε παίκτες καθώς είχαμε την δυνατότητα να το κάνουμε λόγω της δυναμικής του αντιπάλου. Είναι ενδιαφέρον το θέμα με τον καθαρό φορ. Μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον. Ίσως όχι από την αρχή ενός αγώνα αλλά κατά την διάρκεια όταν θα είναι απαραίτητο».

Για το αν έπαιξε ρόλο η πίεση στην άσχημη περίοδο της ομάδας και πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο: «Σχετικά με τα αίτια της κακής απόδοσης νομίζω μιλήσαμε αρκετά τις προηγούμενες εβδομάδες. Ας δούμε λίγο το μέλλον. Ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος είναι μία καλή ομάδα και βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Ενδιαφερόμαστε όμως μόνο για την νίκη. Και έτσι θα γίνει την Κυριακή» .

Best of internet