Με απουσίες η Βέροια

Με απουσίες η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Με απουσίες η Βέροια

bet365

Με απουσίες θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό η Βέροια, με τους Καλί, Νάστο, Βεργώνη να είναι εκτός. Από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι Μερεμπασβίλι, Αμπντούν.

Με μία προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (6/12 19:30). Με το πέρας αυτής, ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή, με τον τεχνικό της «βασίλισσας του Βορρά» να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καλί, Νάστου, Βεργώνη, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Βέβαια, εκτός έμειναν και οι Μερεμπασβίλι, Αμπντούν. Ο πρώτος κατέθεσε προσφυγή και διεκδικεί τα δεδουλευμένα του και τη λύση του συμβολαίου του, ενώ κοντά στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως είναι και ο δεύτερος, με τις φήμες να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ατρομήτου.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Λόπεζ, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Κόλα, Σιόντης, Μαραγκός, Ετζενγκέλε, Ιμπραΐμ, Μπατιόν, Γεωργιάδης, Νέτο, Μαγέφσκι, Όστοϊτς, Ναζλίδης, Γιουσούφ, Καϊκούτ, Μαλόν, Άρτσε, Καρακώστας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα