Με Βίτορ και Γκολάσα ο ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
Με Βίτορ και Γκολάσα ο ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην Τούμπα προσανατολίζεται να επαναφέρει στην 11αδα τον Μιγκέλ Βίτορ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και τον Εγιάλ Γκολάσα.

Χωρίς σημαντικές αλλαγές στην 11αδα θα παρατάξει ο Κροάτης τεχνικός τον ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο Τούντορ, μπορεί να είδε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τα Χανιά αρκετούς παίκτες να βγάζουν ένα καλό πρόσωπο, όμως για την ώρα θα παραμείνουν στον προθάλαμο της αναμονής. Με βάση τα όσα έδειξε στην σημερινή προπόνηση ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα θα είναι οι Τζαβέλλας, Μαλεζάς και Βίτορ που επιστρέφει μετά από ένα μήνα στην αρχική 11αδα. Στα χαφ θα είναι οι Τζιόλης με τους Γκολάσα και Πέλκα να είναι λίγο πιο μπροστά. Ως φουλ μπακ οι Ροντρίγκες και Λέοβατς, ενώ στην επίθεση οι Κλάους και Μακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα