Μαλντίνι: «Δεν ξέρει ο Γκαλιάνι...»

Μαλντίνι: «Δεν ξέρει ο Γκαλιάνι...»

Μαλντίνι: «Δεν ξέρει ο Γκαλιάνι...»

bet365

Ο Πάολο Μαλντίνι αποφάσισε να μιλήσει για την κατάσταση της Μίλαν και δεν είπε τα καλύτερα για τον Αντριάνο Γκαλιάνι και γενικά το πώς λειτουργεί η διοίκηση.

Το σύμβολο των Ροσονέρι παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Italia και δεν είχε κανένα πρόβλημα να πει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι ο Γκαλιάνι δεν ξέρει από ποδόσφαιρο... «Αν η Μίλαν θέλει να ξαναγίνει μεγάλη θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Χρειάζονται ιδέες, πλάνο και επενδύσεις. Χρειάζονται άνθρωποι που ξέρουν ποδόσφαιρο, κάτι που δεν υπάρχει στη Μίλαν αυτή την στιγμή. Ο Γκαλιάνι είναι σπουδαίος παράγοντας αλλά... πάσχει στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, στο να αξιολογεί σωστά τους ποδοσφαιριστές για να παίρνει και τις κατάλληλες αποφάσεις. Θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος δίπλα του».

Και αφού τα είπε για τον Γκαλιάνι, στη συνέχεια ο Μαλντίνι τα έβαλε συνολικά με την διοίκηση, τονίζοντας ότι «όταν έπαιζα εγώ στη Μίλαν υπήρχε ένα πλάνο. Υπήρχε ένας σεβασμός στους ρόλους. Τώρα βλέπω μια Μίλαν στην οποία ο Γκαλιάνι και η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι έχουν τον ίδιο τίτλο... Ξέρω ότι είναι πιο εύκολο να λες ωραία λόγια για όποιον θες να πετύχει αλλά είναι πολύ πιο χρήσιμο να λες την αλήθεια».

Οσο για το αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής του στους Ροσονέρι, από οποιοδήποτε πόστο, ο Μαλντίνι δεν έδειξε και τόσο αισιόδοξος... «Τα τελευταία χρόνια μου τηλεφώνησε ο Λεονάρντο, ο Ζέεντορφ, ο Αλέγκρι και η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι. Σε όλους έδωσα την ίδια απάντηση, ότι θα ήθελα, δηλαδή, να ασχοληθώ αλλά να κάνω τα πράγματα όπως πιστεύω εγώ ότι πρέπει να γίνουν. Αυτό, σίγουρα, θα προκαλούσε κάποια προβλήματα. Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο Μπερλουσκόνι από την ημέρα του τελευταίου μου αγώνα, πριν έξι χρόνια, οπότε...».

 

SERIE A Τελευταία Νέα