Βεργέτης: «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι»

Βεργέτης: «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι»

Ο Στάικος Βεργέτης μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή δεν μπορούσε να κρύψει τον προβληματισμό του για το πως κατάφερε ο Αστέρας να χάσει μέσα από τα χέρια του ένα δικό του παιχνίδι.

Βεργέτης: «Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι»

Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου αρχικά είπε τα εξής: «Σήμερα σε ένα παιχνίδι που φαινόταν ότι είχε όλες τις προοπτικές υπέρ μας καταφέραμε να το χάσουμε. Αυτό είναι το πρόσωπο του ποδοσφαίρου, αντί να γίνει το 2-0 με την ευκαιρία του Γιάννου στο δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε σε μία επιθετική μετάβαση του αντιπάλου την ισοφάριση.

Θεωρώ ότι μας επηρέασε παραπάνω από όσο πρέπει το γκολ της ισοφάρισης. Στη συνέχεια και ενώ πάλι είχαμε τον έλεγχο, ο αντίπαλος έκανε άλλη μία επιθετική μετάβαση δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ.

Εμείς δεν είχαμε το χώρο να μεταβιβάσουμε την μπάλα και να αναπτύξουμε επίθεση από τον άξονα, λόγω της καλής συγκέντρωσης του αντιπάλου. Έτσι λοιπόν κάναμε τις επιθέσεις από τα άκρα. Οι παίκτες δώσανε και την ψυχή τους για να πάρουν κάτι καλύτερο από τον αγώνα μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτό δεν έγινε, κοιτάμε την συνέχεια».

Best of internet