Παπαδόπουλος: «Ξαναγίναμε ομάδα»

Παπαδόπουλος: «Ξαναγίναμε ομάδα»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες.  Ενώ μίλησε και για τα στοιχεία που βγάζει πλέον ο Ηρακλής στο γήπεδο.

Παπαδόπουλος: «Ξαναγίναμε ομάδα»

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά είπε τα εξής: «Καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη, γιατί βγάλαμε ψυχή και δύναμη στο παιχνίδι μας. Το παλέψαμε μέχρι τέλους πάρα πολύ και αυτή η νίκη μας κάνει πολύ χαρούμενους γιατί ανεβαίνουμε στην βαθμολογία, αφού δεν άρμοζε στην ομάδα μας να είναι τόσο χαμηλά. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Έδωσαν απαντήσεις και απέδειξαν πως είναι μάγκες. Στο πρώτο μέρος χάσαμε λίγο την τακτική μας. Στο δεύτερο βγάλαμε πάθος. Ξαναγίναμε ομάδα. Ο ένας παλεύει για τον άλλον. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε μέχρι άδω. Η νίκη αυτή μας πάει ψηλά και εκεί θέλουμε να βλέπουμε τον Ηρακλή».

Για το τι έλειπε από τον Ηρακλή στην αρχή της σεζόν, είπε: «Στην αρχή κάπου χάσαμε κάτι που ήταν σημαντικό για εμάς. Αυτό που είχαμε πέρυσι. Η λέξη ομάδα. Αυτό ήρθε ίσως κυρίως λόγω των κακών αποτελεσμάτων. Άρχισε η γκρίνια και χάσαμε τον στόχο μας. Προσπάθησα με τεχνάσματα να ξαναφέρω αυτό που πρέπει να έχει ο Ηρακλής. Η ομάδα να είναι πάνω από τους εαυτούς μας. Βοηθάνε τα αποτελέσματα, αλλά όλοι βλέπουνε πως παλεύουμε μέσα στο γήπεδο».

Για την τακτική που ακολούθησε: «Πιστεύω πολύ στο τρανζίσιον και τα δύο γκολ έτσι έρχονται. Λειτουργούμε καλά. Θέλαμε να οδηγήσουμε τον αντίπαλο να παίξει από την αριστερή πλευρά γιατί η δεξιά του είναι η καλή. Με αυτή την τακτική και την καλή ημέρα του Χουάντερσον, φτάσαμε σε αυτή τη νίκη».

Για τον Σαραμαντά: «Ο Σαραμαντάς έχει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς. Θα δούμε τι έχει. Πονούσε από το 20’. Έχουμε καλό ιατρικό τιμ και θα τον βοηθήσουν να επανέλθει γρήγορα».

Για τις ομοιότητες του φετινού με το περσινό παιχνίδι κυπέλλου: «Δεν είχε καμία σχέση το παιχνίδι του κυπέλλου πέρυσι με αυτό. Διαφορετικά παιχνίδια».

Best of internet