Σιμόες: «Ευτυχισμένος στην ΑΕΚ»

Σιμόες: «Ευτυχισμένος στην ΑΕΚ»

 Σιμόες: «Ευτυχισμένος στην ΑΕΚ»

Για το μέλλον του στην ΑΕΚ και τον αγώνα με την Καλλονή στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος μέσος έχει αφήσει άπαντες ικανοποιημένους στην Ενωση με τις εμφανίσεις του και πρόθεση της διοίκησης είναι να προχωρήσει σε πρόωρη ανανέωση συμβολαίου. Μιλώντας στη NOVA, ο Σιμόες έδειξε να είναι ενήμερος για όλα αυτά και επανέλαβε ότι αισθάνεται ευτυχισμένος ως Κιτρινόμαυρος.

«Έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ και το μόνο που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα. Ξέρω ότι υπήρξε μια πρόταση για μένα κι επίσης γνωρίζω ότι ίσως υπάρξει επαφή με τον μάνατζέρ μου για την ανανέωση. Εγώ δεν έχω μιλήσει με κάποιον, αφού ο μάνατζέρ μου είναι αυτός που μιλάει με την ομάδα. Έχω 1,5 χρόνο ακόμα συμβόλαιο, άρα για το διάστημα αυτό σίγουρα θα είμαι εδώ. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος στην ΑΕΚ και θέλω να συνεχίσω. Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα κι αυτό με κάνει να θέλω να παραμείνω για να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα. Επαναλαμβάνω, όμως ότι ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον ατζέντη μου, άρα πρέπει να περιμένω», είπε σχετικά ο Πορτογάλος, για να κάνει στη συνέχεια ένα σχόλιο και για το ματς με την Καλλονή.

«Η ΑΕΚ πρέπει να μπαίνει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στο επόμενο ματς πρωταθλήματος. Να μπούμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Τα θετικά αποτελέσματα είναι λογικό να αυξάνουν την αυτοπεποίθησή μας. Μπαίνουμε και προσπαθούμε κάθε φορά να κάνουμε όλο και καλύτερο παιχνίδι. Αυτός είναι ο στόχος μας, να δείχνουμε βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Best of internet