Άρης: Η αποστολή με το Βυζάντιο

Άρης: Η αποστολή με το Βυζάντιο

Gazzetta team
Άρης: Η αποστολή με το Βυζάντιο

bet365

Με στόχο την διατήρηση του αήττητου ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στην Καβάλα με τον Νίκο Αναστόπουλο ν' ανακοινώνει την αποστολή στην οποία βρίσκονται οι Καζναφέρης και Ν' Λουντούλου


Με μια προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας («Ανθή Καραγιάννη), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Νίκος Αναστόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:
Τζινάρ, Σιδεράκης, Κόκε, Ν’ Λουντούλου, Πόι, Τάτος, Καζναφέρης, Σαμαράς, Καλογέρης, Τσουμάνης, Καπνίδης, Γεωργιάδης, Κωνσταντινίδης, Ντούνης, Μελισσάς, Κυβελίδης, Ιντζίδης, Βουτσιάς, Ντόγος, Μαζουλουξής.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Ρόβας, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και οι Ραούλ Μπράβο (τραυματίας), Μπάμπης Παυλίδης (εγχειρισμένος).
Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Γκαέλ Ν’ Λουντούλου και Κώστας Καζναφέρης, που εξέτισαν την ποινή τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα