Ερυθρόλευκη προσφορά αγάπης (pics)

Ερυθρόλευκη προσφορά αγάπης (pics)

Ερυθρόλευκη προσφορά αγάπης (pics)

Παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο bazaar του κολλεγίου Ψυχικού, προσφέροντας αγάπη και δώρα και υπογράφοντας αυτόγραφα.

Οι Βούρος, Μπουχαλάκης και Πουλίδο εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στην ετήσια χριστουγεννιάτικη γιορτή του κολλεγίου του Ψυχικού. Βρέθηκαν στο bazaar που διοργανώθηκε για να δώσουν δώρα και αγάπη στα παιδιά και φυσικά έγιναν δεκτοί με ενθουσιασμό.

Οι τρεις παίκτες των πρωταθλητών υπέγραψαν αυτόγραφα αλλά και μπάλες ενώ ο πιτσιρικάς Βούρος μίλησε και για την σημασία τέτοιων δράσεων. Φυσικά δεν χάλασαν το χατίρι στους νεαρούς τους φίλους και φωτογραφήθηκαν μαζί τους ενώ τα παιδιά τραγούδησαν και για τον Ολυμπιακό.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι επιτροπές γονέων και γονέων αποφοίτων διοργανώνουν το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο bazaar για την ενίσχυση του ταμείου υποτροφιών κολλεγίου Αθηνών - κολλεγίου Ψυχικού. Το bazaar διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο (5 και 6 Δεκέμβρη) από το πρωί στις 10:00 μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.
 
«Είναι μια πολύ ωραία εκδήλωση και καλά οργανωμένη. Μας άρεσε που βρεθήκαμε σε αυτήν. Τα παιδιά μας υποδέχθηκαν πολύ ζεστά και μας χαροποίησε αυτό», σχολίασε ο Πραξιτέλης Βούρος. Δείτε στην Gallery φωτογραφίες.

Best of internet