Βέροια: Πήρε ευκαιρίες ο Μερεμπασβίλι, αλλά…

Βέροια: Πήρε ευκαιρίες ο Μερεμπασβίλι, αλλά…

Gazzetta team
Βέροια: Πήρε ευκαιρίες ο Μερεμπασβίλι, αλλά…

bet365

Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι «κουνάει μαντήλι» από τη Βέροια, αλλά στη «βασίλισσα του Βορρά» δεν θα βάλουν και τα κλάματα…

Τουλάχιστον έχουν, όπως λένε, την συνείδησή τους καθαρή, κυρίως, απέναντι στον Γεωργιανό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι και την προσφυγή που κατέθεσε είχε πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και πολλές ευκαιρίες από τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Ο Μερεμπασβίλι δεν μπορεί να έχει κανένα παράπονο, έπαιξε στα 9 από τα 12 ματς της Βέροιας στο πρωτάθλημα, τα τέσσερα ως βασικός, αλλά εντούτοις η προσφορά του ήταν μικρή και η συμπεριφορά του αδιάφορη προς την ομάδα.

Η προσφυγή του Μερεμπασβίλι δεν προκάλεσε έκπληξη στους ανθρώπους της Βέροιας, ενώ αναμένονται εξελίξεις και στο θέμα του Τζαμέλ Αμπντούν, ο οποίος μέχρι σήμερα έχει παίξει στα 10 από τα 12 παιχνίδια (3 γκολ) στο πρωτάθλημα, μόλις ένα ως αλλαγή, αλλά παρόλα αυτά δείχνει ενοχλημένος και λέγεται ότι θέλει να λύσει το συμβόλαιο του με την ομάδα της Ημαθίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα