Με Βίτορ κόντρα στον Πανιώνιο!

Με Βίτορ κόντρα στον Πανιώνιο!

Gazzetta team
Με Βίτορ κόντρα στον Πανιώνιο!

bet365

Έναν μήνα μετά, ο Βίτορ επιστρέφει σε αποστολή του ΠΑΟΚ και δηλώνει παρών για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ!

Εκτός πλάνων του Ιγκόρ Τούντορ για το ματς με τους Νεοσμυρνιώτες έμειναν οι Μπερμπάτοφ, Χαρίσης και Κίτσιου, με τους δύο πρώτους να κάνουν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης και τον τελευταίο να μένει στο γυμναστήριο.

Η δουλειά που έγινε σήμερα το πρωί στην τελευταία προπόνηση, είχε βάρος στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα του βάσει των χαρακτηριστικών του αντιπάλου. Ετσι, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα και το μίνι δίτερμα… χάντμπολ , το πρόγραμμα είχε κυκλοφορία της μπάλα και βασικές αρχές παιχνιδιού.

Στην αποστολή είναι οι: Όλσεν, Γλύκος, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας, Λέοβατς, Κωνσταντινίδης, Γκολάσα, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μακ, Μυστακίδης, Ροντρίγκες, Ζάιρο και Αθανασιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα