Πανέτοιμη η ΑΕΚ για Καλλονή

Θοδωρής Βασίλης
Πανέτοιμη η ΑΕΚ για Καλλονή

bet365

Με μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου Έλντερ Μπαρμπόσα ετοιμάζεται η ΑΕΚ να υποδεχτεί την Καλλονή. Ανακοίνωσε αποστολή ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Πανέτοιμη για να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί αποτελεσμάτων είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μοναδική απουσία αυτή του Έλντερ Μπαρμπόσα ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες. Αντίθετα, επιστρέφει μετά από απουσία τριών αγώνων ο Ρόναλντ Βάργκας.

Θα κάνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της η Ενωση; Σε απόδοση 1.72 στην Vistabet, να επικρατήσει η ΑΕΚ από το πρώτο ημίχρονο.

Στα της προπόνησης ο Γκουστάβο Πογιέτ είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά το Σάββατο, ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Κορδέρο, Βάργκας, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπουονανότε, Πλατέλλας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Κρισάντους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα