Με Εσιέν και πολλές επιστροφές στη Βέροια

Με Εσιέν και πολλές επιστροφές στη Βέροια

Κώστας Ζάλιαρης
Με Εσιέν και πολλές επιστροφές στη Βέροια

bet365

Ο Μάικλ Εσιέν επανέρχεται σε αποστολή του Παναθηναϊκού για την Κυριακάτικη αναμέτρηση στη Βέροια. Ενισχυμένο το «τριφύλλι», εκτός ο Νίνης. Τραυματίας και τιμωρημένος ο Μπεργκ.

Οι «πράσινοι», ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής στη Βέροια, με μεγάλο απόντα τον Μάρκους Μπεργκ.

Ο Σουηδός επιθετικός έχει τραυματιστεί στον δεξιό δικέφαλο και σήμερα στο προπονητικό του Κορωπίου ακολούθησε θεραπεία, ωστόσο, ούτως ή άλλως, μένει εκτός αποστολής λόγω και τιμωρίας...

Ο Βέμερ από την πλευρά του, έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, εκτός έμεινε ο Νίνης, ενώ, σε πλήρη αντίθεση, οι επιστροφές στην αποστολή του «τριφυλλιού» φτάνουν στις πέντε, αφού συμπεριλήφθησαν στα πλάνα του Στραματσόνι οι Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Εσιέν, Ατζαγκούν και Πέτριτς.

Τι και αν λείπει ο Μπεργκ; Η Sportingbet προσφέρει σε απόδοση 1.80 τη νίκη των «πρασίνων» στη Βέροια.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Πράνιτς, Εσιέν, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα