Γρανάδα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

Γιώργος Κοντογεώργης
Γρανάδα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε χωρίς προβλήματα από την έδρα της Γρανάδα (0-2) και με παιχνίδι περισσότερο είναι στο -1 από την κορυφή.

Ηταν η 4η σερί νίκη για την ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε και το 4ο ματς στην La Liga που διατηρεί την εστίας της ανέπαφη. Οι Ροχιμπλάνκος είχαν τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση στην Ανδαλουσία, επανέφεραν τη διαφορά στο +2 από την Ρεάλ -νίκησε νωρίτερα την Χετάφε- και πήγαν στο -1 από την Μπαρτσελόνα που παίζει στο Mestalla με την Βαλένθια. Για ακόμα ένα παιχνίδι σκόραρε ο Αντουάν Γκριεζμάν, έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού παρέμεινε η Γρανάδα.

Η Ατλέτικο βγήκε δυνατά και λίγο έλειψε να σκοράρει με τον Φερνάντο Τόρες, όμως ο πρώην άσος της Τσέλσι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη σέντρα του Φερέιρα Καράσκο. Το προβάδισμα πάντως δεν άργησε να έρθει, αφού στο 20’ ο Ντιέγο Γοδίν με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Κοκέ νίκησε τον Αντρές Φερνάντεθ (0-1). Η Γρανάδα είχε την πρώτη της ευκαιρία λίγο πριν το ημίχρονο όταν ο Σακσές βρήκε τον Ανταλμπέρτο Πενιαράντα όμως ο τελευταίος δεν βρήκε στόχο.

Ο Φιλίπε Λουίς είχε την πρώτη καλή στιγμή για την Ατλέτικο στην επανάληψη αλλά σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή και ο Γοδίν βρέθηκε κοντά σε δεύτερο προσωπικό γκολ. Από πλευράς γηπεδούχων, ο Σακσές ήταν και πάλι αυτός που απείλησε αλλά ο Ομπλάκ τον σταμάτησε και ο Τόρες έφτασε κοντά στο 100ό γκολ για τους Ροχιμπλάνκος αλλά ο Φερνάντεθ ήταν εκεί. Στο 75’ μπήκαν οι τίτλοι τέλους στον αγώνα, με τον Αντουάν Γκριεζμάν να κάνει τρομερό σουτ στο παραθυράκι από δύσκολη γωνία ύστερα από την πάσα του Ολιβερ Τόρες και το 0-2 παρέμεινε ως το τέλος αφού ο Τόμας Παρτέι έχασε την ευκαιρία του.

Γρανάδα (Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ): Αντρές Φερνάντεθ, Λομπάν, Μπαμπίν, Μπιράγκι, Φουλκιέ, Φραν Ρίκο (77’ Πίτι), Ρουμπέν Πέρεθ, Ελ-Αραμπί (80’ Νίκο Λόπεθ), Ροτσίνα, Πενιαράντα (63’ Ιμπάνιεθ), Σακσές.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Χουανφράν, Φιλίπε Λουίς, Γοδίν, Χιμένες, Γκάμπι, Σαούλ (63’ Ολιβερ Τόρες), Κόκε, Φερέιρα Καράσκο (80’ Παρτέι), Φερνάντο Τόρες, Γκριεζμάν.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα