Καραμάνος ο αντί-Μπακασέτας

Θοδωρής Βασίλης
Καραμάνος ο αντί-Μπακασέτας

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας θα απουσιάσει από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει τον Καραμάνο πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Τα πλάνα του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ καταστρώνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Εβρίτης τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τάσου Μπακασέτα ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά.

Χωρίς τον πρώτο του σκόρερ θα παραταχθεί ο Πανιώνιος αύριο στην Τούμπα. Σε απόδοση 2.10 προσφέρει η Expekt το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει τον Τάσο Καραμάνο πίσω από τον Ανσαριφάρντ σε σύστημα 4-4-1-1, με τους υπόλοιπους
να είναι οι ίδιοι με αυτούς που ξεκίνησαν στο νικηφόρο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα