Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

Κώστας Ζάλιαρης
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ

bet365

Λίγες μέρες πριν τον «τελικό» με την Άρσεναλ, ο Ολυμπιακός απόψε φιλοξενείται από τον Πανθρακικό με αποκλειστικό στόχο το 13x13. Σε Τρίπολη και Ξάνθη οι δύο άλλες Σαββατιάτικες αναμετρήσεις της 13ης «στροφής» της Σούπερ Λιγκ...

Ξεκινώντας από το πρώτο, χρονικά, ματς της ημέρας (15:00) στο «Θ.Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας Τρίπολης που πλέον έχει πάρει τα πάνω του για τα καλά, παρά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, υποδέχεται τον Ηρακλή. Οι Θεσσαλονικείς έχουν ταξιδέψει στην Αρκαδία με διαφορετική ψυχολογία λόγω των θετικών αποτελεσμάτων που έχουν σημειώσει τον τελευταίο καιρό, εξαιρουμένης μιας ήττας (2-0) από τον Ολυμπιακό και αυτή τη στιγμή μετρούν δύο νίκες (απέναντι σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό!) και μια ισοπαλία στα τελευταία τρία ματς πρωταθλήματος. Ο Νίκος Παπαδόπουλος, αντιμετωπίζει προβλήματα με τις απουσίες των Λάζαρ και Λουκίνα, ενώ, ο Στάικος Βεργέτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γιαννούλη, Ιγκλέσιας και Μπερτόγλιο.

Λίγο αργότερα (17:15), στα «Πηγάδια», η SKODA Ξάνθη υποδέχεται τον Πλατανιά, με τον Ρασβάν Λουτσέσκου να ξέρει ότι η θέση του είναι επισφαλής... όσο δεν πάει. Αν και οι Ακρίτες είχαν καταφέρει να βάλουν ένα τέλος στα ανεπιτυχή αποτελέσματα εδώ και έναν μήνα, «κύλησαν» ξανά και μπαίνουν στο σημερινό παιχνίδι έχοντας στην... πλάτη τους δύο απανωτές ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με το ίδιο σκορ (1-0) από Λεβαδειακό και Λάρισα. Η παρουσία των Κρητικών, από την άλλη, μέσα στην πρώτη δεκάδα και δη την 7η θέση, δεν είναι καθόλου τυχαία αν ρίξει κανείς μια ματιά σε όσα έχουν πετύχει φέτος στη Σούπερ Λιγκ μετά το κακό ξεκίνημα που έκαναν στην αγωνιστική περίοδ. Το σύνολο του Λουτσέσκου δείχνει δυσκολοκατάβλητο και ξέρει πως ένα καλό πέρασμα από την Ξάνθη, θα στείλει και μηνύματα, πέρα από τη σημασία του βαθμού/βαθμών.

Η μέρα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται στη Θράκη, όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Πανθρακικό (19:30). Στο μυαλό των «ερυθρολεύκων», κυριαρχεί η συνέχιση του σερί από τη στιγμή που ήδη έχει σπάσει το ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι έπειτα και από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στα χαρτιά, ενώ φυσικά, δεν θα πιστέψει κανείς ότι ο Μάρκο Σίλβα και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την αναμέτρηση – τελικό με την Άρσεναλ την προσεχή εβδομάδα στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος, λοιπόν, το 13x13 για τους Πειραιώτες, τη στιγμή που ο ουραγός Πανθρακικός, ναι μεν πήρε ανέλπιστο αποτέλεσμα στο Περιστέρι επικρατώντας του Ατρομήτου στην προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο, το ρεαλιστικό σενάριο λέει ότι το αποψινό ματς για εκείνους, είναι από τα... εκτός προγράμματος στην προσπάθεια βαθμολογικής αναρρίχησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα