«Διατηρήσαμε τη συνοχή μας»

«Διατηρήσαμε τη συνοχή μας»

Gazzetta team
«Διατηρήσαμε τη συνοχή μας»

bet365

Ικανοποιημένος από την προσαρμοστικότητα που έδειξαν οι παίκτες του στην αλλαγή τρόπου παιχνιδιού κόντρα στην Παναχαϊκή, ο Αντρέα Στραματσόνι.

«Σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά δουλεύουμε πολύ καλά και αυτό θα γίνει σταδιακά. Παίξαμε σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και είπαμε ότι θα πρέπει να σηκώσουμε αρκετές φορές την μπάλα για αυτόν το λόγο» είπε αρχικά ο Ιταλός στους ποδοσφαιριστές του για το ματς με την Παναχαϊκή, προσθέτοντας: «Ήμασταν αναγκασμένοι να το κάνουμε και το κάναμε σωστά υπό την έννοια ότι τουλάχιστον ήμασταν οργανωμένοι, είχαμε συγκεκριμένη στόχευση και διατηρήσαμε τη συνοχή μας, βγάζοντας ταυτόχρονα φάσεις στο τρίτο μέρος του γηπέδου. Το πιο θετικό από το ματς αυτό ήταν ότι δεχθήκαμε ελάχιστες, μία ή δύο, αντεπιθέσεις από τον αντίπαλο, γιατί διατηρήσαμε όπως είχαμε πει την ισορροπία και τη συνοχή μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα