Στο ραντάρ της ΑΕΚ ο Κνέζεβιτς

Στο ραντάρ της ΑΕΚ ο Κνέζεβιτς

Gazzetta team
Στο ραντάρ της ΑΕΚ ο Κνέζεβιτς

bet365

Την περίπτωση του Φίλιπ Κνέζεβιτς φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με τον 24χρονο εξτρέμ να κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα στη Σερβία.

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, η περίπτωση του Σέρβου μεσοεπιθετικού προέκυψε για την Ένωση τόσο από την παρακολούθηση που γίνεται στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας όσο και από το δανεισμό του Ντάρκο Ζόριτς στην Μπόρατς Τσάτσακ, με τη φανέλα της οποίας ο Κνέζεβιτς κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας σημειώσει 8 γκολ σε 17 συμμετοχές.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet, σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Βαλένθια με τη Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, ο διεθνής με την U21 της πατρίδας του, δεν ανήκει στην Μπόρατς, αλλά στην Παρτιζάν από το 2012, έχοντας δοθεί δανεικός ακόμη σε Ραντνίτσκι και Βιτόρια Γκιμαράες. Το συμβόλαιό του με την ομάδα του Βελιγραδίου εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και δεν αποκλείεται εφόσον οι «κιτρινόμαυροι» το αποφασίσουν οριστικά να ξεκινήσουν επαφές ενόψει Ιουνίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα