Λάτσιο - Γιουβέντους 0-2

Λάτσιο - Γιουβέντους 0-2

bet365

Η Γιουβέντους καθάρισε από το... 32' την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» (0-2), πήρε την 5η σερί νίκη και συνεχίζει για την ολική επιστροφή. Γκολάρα Ντιμπάλα.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ζήτησε από τους παίκτες του να δείξουν στη Ρώμη ότι είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν... όσο χρειαστεί αυτούς που προπορεύονται και οι Μπιανκονέρι μάλλον τον άφησαν ικανοποιημένο. Με το αυτογκόλ του Χεντιλέτι στο 7' και το πολύ ωραίο γκολ του Ντιμπάλα στο 32', η Γιουβέντους -που έπαιζε... εντός έδρας- πήρε το 5ο σερί τρίποντο και είναι, με ματς περισσότερο, στο -4 από τη Νάπολι. Δύσκολα η συνέχεια για την Λάτσιο, η οποία παραμένει χωρίς νίκη επί των Τορινέζων από τις... 6/12/2003!

Το ξεκίνημα του ματς ήταν ιδανικό για την Κυρία καθώς στο 7' πήρε το προβάδισμα. Το πόδι του Χεντιλέτι, στην προσπάθεια του να κόψει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1) του Μαρκέτι μετά το σουτ από αριστερά του Ντιμπάλα και αυτό έδινε τη δυνατότητα στην ομάδα του Αλέγκρι να διαχειριστεί όπως ήθελε την κατάσταση. Και το έκανε. Με σοβαρότητα στην άμυνα, όπως συμβαίνει στα τελευταία ματς με την επιστροφή στο 3-5-2, οι Μπιανκονέρι δεν κινδύνευαν καθόλου και σχετικά νωρίς έβαλαν, ουσιαστικά, τέλος στον αγώνα... Στο 32' ο Μάντζουκιτς πάσαρε στον Ντιμπάλα, αυτός σήκωσε την μπάλα και με ωραίο σουτ την έστειλε στη γωνία του Μαρκέτι για το 0-2!

Με την έναρξη της επανάληψης ο Στέφανο Πιόλι πέρασε τους Φελίπε Αντερσον και Κεϊτά στις θέσεις των Καντρέβα και Κίσνα, περιμένοντας μια αντίδραση από την Λάτσιο. Η αλήθεια είναι ότι οι Ρωμαίοι είχαν την μπάλα αλλά μάλλον επειδή αυτή ήταν η επιλογή της Γιούβε, που ήθελε να κρατήσει το σκορ και από εκεί και πέρα αν έβρισκε μια αντεπίθεση, έχει καλώς... Ο Αλέγκρι έριξε στο ματς τον Εβρά αντί του Ασαμόα (πρώτη φορά βασικός μετά τον Μάιο) στέλνοντας τον (όλο και καλύτερο) Αλεξ Σάντρο σε ρόλο εσωτερικού μέσου, με τα λεπτά να περνάνε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Η Λάτσιο, που απείλησε με ένα σουτ του Κεϊτά από το ύψος της περιοχής στο 73', ήθελε να ξαναμπεί στο ματς αλλά ο Μπουφόν μάλλον είχε εύκολο βράδυ, με το 0-2 να παραμένει ως το τέλος.

Λάτσιο (Στέφανο Πιόλι): Μαρκέτι, Μπάστα, Μαουρίσιο, Χεντιλέτι, Ράντου, Μπίλια, Παρόλο, Καντρέβα (46' Φελίπε Αντερσον), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (69' Μάτρι), Κίσνα (46' Κεϊτά), Κλόζε.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Στουράρο, Μαρκίζιο, Ασαμόα (69' Εβρά), Αλεξ Σάντρο, Μάντζουκιτς (82' Μοράτα), Ντιμπάλα (80' Κουαδράδο).

 

SERIE A Τελευταία Νέα