Τρεις απόντες στον Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Τρεις απόντες στον Παναιτωλικό

bet365

Χωρίς τους τραυματίες Παπουτσογιαννόπουλο, Καμαρά, Ντιέγκο Μπεχαράνο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το ματς με τον Ατρόμητο.

Την προετοιμασία για το ματς με τον Ατρόμητο ξεκίνησε ο Παναιτωλικός, μετά την ήττα από τον Εργοτέλη, η οποία τον άφησε εκτός συνέχειας του θεσμού. Όσοι αγωνίστηκαν στο εν λόγω παιχνίδι έκαναν αποθεραπεία, με τους υπόλοιπους να συμμετέχουν κανονικά στις ασκήσεις τακτικής, ανάπτυξης από την άμυνα και φυσικής κατάστασης.

Εξαίρεση αποτέλεσαν οι Παπουτσογιαννόπουλος, Καμαρά, Ντιέγκο Μπεχαράνο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, με τον πρώτο να κάνει θεραπεία και τους δύο τελευταίους να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Έτσι, η προετοιμασία των «καναρινιών» θα συνεχιστεί το Σάββατο (5/12) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (6/12), όταν θα ανακοινωθεί και η αποστολή. Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα (7/12) θα γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τους Περιστεριώτες, με τις τιμές να κυμαίνονται από 5 έως 15 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για τα εισιτήρια

Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα πρωταθλήματος Super League ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ που διεξάγεται τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 με ώρα έναρξης 19.30, θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 12.00 το μεσημέρι έως την έναρξη του αγώνα. Τονίζεται ότι χωρίς ΑΜΚΑ είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:

Θύρα 1 (τμήματα 1-2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 15 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 10 ευρώ

Μικρή κερκίδα:

Θύρα 3 και Θύρα 5 τιμή 7 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ

Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 12 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 5 ευρώ

Πέταλο:

Θύρες 6 και 7 τιμή 5 ευρώ

Παρέχεται η δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήρια για όλες τις Θύρες, μέσω του www.viva.gr, πατώντας ΕΔΩ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Όπως προβλέπει ο νέος αθλητικός νόμος, το εισιτήριο είναι ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ και ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟ.

- Για την έκδοσή του απαιτείται ο ΑΜΚΑ και η αναγραφή του ονοματεπώνυμου του αγοραστή.

- Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.

Προσερχόμενοι στα εκδοτήρια οι φίλαθλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι θα απαιτηθεί περισσότερος χρόνος για την καταγραφή των στοιχείων τους και την έκδοση του ηλεκτρονικού ονομαστικού εισιτηρίου.

Πριν τον αγώνα και για την αποφυγή συνωστισμού, είναι απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση των φιλάθλων στις Θύρες εισόδου, για τον προβλεπόμενο έλεγχο και την ταυτοποίηση, που απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο.

Επισημαίνεται ότι πέραν του ηλεκτρονικού και ονομαστικού εισιτηρίου, στο γήπεδο λειτουργεί υποχρεωτικά και σύστημα ηλεκτρονικής εποπτείας με ψηφιακές κάμερες, για την πρόληψη φαινομένων βίας. Ο αθλητικός νόμος προβλέπει πολύ βαριές ποινές για όσους προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.

Δράση κατά της βίας των γυναικών

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Παναιτωλικός μαζί με τον Δήμο Αγρινίου προγραμματίζουν από κοινού κοινωνική δράση για τη βία των γυναικών. «Σπάσε τη σιωπή σου, δεν είσαι η μόνη, δεν είσαι μόνη», είναι το σύνθημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός για τη βία κατά των γυναικών

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχοντας στην Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, προγραμματίζουν κοινή δράση ευαισθητοποίησης στον αγώνα πρωταθλήματος ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου ώρα 19.30.

Κεντρικό σύνθημα της δράσης είναι:

Η ΣΙΩΠΗ ΤΡΕΦΕΙ ΤΗ ΒΙΑ

ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

Θα διανεμηθεί έντυπο υλικό, ενώ αθλήτριες του ΓΦΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα κρατούν σχετικό πανό κατά την παράταξη των ομάδων.

Στο Αγρίνιο λειτουργεί από το 2014 Ξενώνας φιλοξενίας κακοποιημένων Γυναικών και Παιδιών αυτών. Αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου δικτύου δομών – υπηρεσιών για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας σε περιφερειακό επίπεδο, όπου φιλοξενούνται γυναίκες θύματα έμφυλης βίας μαζί με τα παιδιά τους.

Προσφέρει καταφύγιο και προσωρινή στέγη στις γυναίκες που ζητούν βοήθεια και έχουν απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες, καθώς και ψυχολογική και κοινωνική στήριξη στον κατάλληλο χώρο.

Μίλησέ μας!

Αν κάποια που γνωρίζετε χρειάζεται βοήθεια, πείτε της να καλέσει στις γραμμές βοήθειας:

15900

197

8001188881

2107786800

Στο Αγρίνιο, η γυναίκα που βιώνει ΒΙΑ μπορεί να απευθυνθεί στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, όπου θα την υποδεχτεί εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, το οποίο με απόλυτη εχεμύθεια τα τη βοηθήσει. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι:

26413 63406

26413 63410

ΣΠΑΣΕ Η ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ!

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ!!!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα