Η... έκπληξη στα ''στημένα''

Η... έκπληξη στα ''στημένα''

Νίκος Αθανασίου
Η... έκπληξη στα ''στημένα''

bet365

Ο Μίκαελ Εσιέν και ο Σέρχιο Σάντσεθ είναι οι μέχρι στιγμής... εκλεκτοί του Αντρέα Στραματσόνι για τις εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν οι επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι μετά από σχεδόν ένα μήνα προπονήσεων, όσον αφορά τις επιλογές του Ιταλού τεχνικού για τους εκτελεστές των ''στημένων'' φάσεων. Ο 39χρονος κόουτς στις εντολές προς τους ποδοσφαιριστές, έχει πει πως τα φάουλ και τα κόρνερ θα τα αναλαμβάνει ο Μίκαελ Εσιέν και τις απευθείας εκτελέσεις από καλή θέση ο Σέρχιο Σάντσεθ. Τόσο ο Γκανέζος χαφ όσο και ο Ισπανός στόπερ δεν φημίζονται για τα «χτυπήματα» τους, ωστόσο, μετά από κάποιες ασκήσεις στο προπονητικό κέντρο, ο Ιταλός κατέληξε πως αυτό το το δίδυμο είναι το καλύτερο δυνατό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα