Ντούνης: «Χτίζουμε σε γερά θεμέλια»

Ντούνης: «Χτίζουμε σε γερά θεμέλια»

Απόστολος Παγώνης
Ντούνης: «Χτίζουμε σε γερά θεμέλια»

bet365

Ο Μάρκος Ντούνης με δηλώσεις του μίλησε για το σήμερα και την πορεία που κάνει ο Άρης στη Γ' Εθνική, αλλά και για το μέλλον της ομάδας.

Ο ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» με δηλώσεις του αρχικά αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του Άρη στο πρωτάθλημα: «Μέχρι τώρα έχουμε πετύχει αρκετές νίκες, είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία με διαφορά. Πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς ήττα στον πρώτο γύρο, να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια ώστε να αυξήσουμε κι άλλο τη διαφορά. Στη συνέχεια, θα έρθει και το καλό ποδόσφαιρο και θα τελειώσει όμορφα η σεζόν».

Για τα δεδομένα που υπάρχουν στη Γ' Εθνική: «Είναι πιο δύσκολο για μένα να παίξω σε κάποια γήπεδα γιατί προέρχομαι από ομάδες που έπαιζαν σε μεγαλύτερες κατηγορίες, αλλά σιγά - σιγά προσαρμόζομαι».

Για τους στόχους του Άρη την επόμενη σεζόν: «Την επόμενη χρονιά θα έχουμε τον ίδιο στόχο, να κερδίσουμε την άνοδο στη Superleague απευθείας. Πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα κάνει μεταγραφές και μαζί με τον προπονητή θα κτίσουμε μία βάση ώστε να κερδίσουμε την άνοδο με την πρώτη».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα