Μέσα και ο Χογκ για Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Μέσα και ο Χογκ για Καλλονή

bet365

Ο Χογκ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση της Καλλονής και τέθηκε στη διάθεση του Θαλή Θεοδωρίδη για το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Την προσοχή στο πρωτάθλημα έστρεψαν στην Καλλονή, μετά το νικηφόρο παιχνίδι του Κυπέλλου. Άλλωστε, εκεί έχει πέσει όλο το βάρος, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, που δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Μετά τον ΠΑΟΚ, ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο ματς, αυτό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και στον σύλλογο της Μυτιλήνης θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη μάχη της παραμονής.

Ενόψει αυτού η προετοιμασία ξεκίνησε την Παρασκευή (4/12), με όσους αγωνίστηκαν χθες να κάνουν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους να δουλεύουν σε ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής, πάσινγκ γκέιμ και να παίζουν οικογενειακό διπλό με ασκήσεις τακτικής. Στο πρόγραμμα έλαβε κανονικά μέρος και ο Άντριου Χογκ, καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στη μέση.

Ο Μαλτέζος γκολκίπερ δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα και τέθηκε στη διάθεση του Θαλή Θεοδωρίδη για την αναμέτρηση της Κυριακής (6/12). Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Μυτιλήνης θα ολοκληρωθεί με μία προπόνηση το Σάββατο (5/12) και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα