Ετοιμάζει Βίτορ o Toύντορ στον ΠΑΟΚ

Ετοιμάζει Βίτορ o Toύντορ στον ΠΑΟΚ

Ετοιμάζει Βίτορ o Toύντορ στον ΠΑΟΚ

Ο Πορτογάλος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, συμμετέχει σε φουλ ρυθμούς στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενώ θέτει υποψηφιότητα για την αποστολή για το ματς της Κυριακής (6/12) με τον Πανιώνιο. 

Ο Μιγκέλ Βίτορ όπως όλα δείχνουν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, καθώς έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του. Ο Πορτογάλος τις τελευταίες ημέρες έχει ανεβάσει ρυθμούς φτάνοντας στο αγωνιστικό επίπεδο που θέλει ο Ιγκορ Τούντορ. Ο έμπειρος αμυντικός ταυτόχρονα διεκδικεί θέση βασικού 11αδα του ΠΑΟΚ. Όσον αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, οι Κίτσιου και Χαρίσης έτρεξαν στο γήπεδο, ενώ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Στη σημερινή προπόνηση αρκετοί παίκτες πρόβαραν για πρώτη φορά τα πάνινα της αποθεραπείας, μετά την πρώτη τους συμμετοχή. Αντίστοιχα αρκετοί από τους θεωρητικά βασικούς προπονήθηκαν στο μικρό γκρουπ. Στην ουσία η τακτική προετοιμασία για το ματς με τον Πανιώνιο θα πραγματοποιηθεί αύριο, με όλους τους ποδοσφαιριστές παρόντες υπό τις οδηγίες του προπονητή. Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00.

 

Best of internet