Θέλει Γιόχανσον η Γάνδη, αλλά δεν πληρώνει!

Θέλει Γιόχανσον η Γάνδη, αλλά δεν πληρώνει!

Γιάννης Γεωργόπουλος
Θέλει Γιόχανσον η Γάνδη, αλλά δεν πληρώνει!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από το Βέλγιο η Γάνδη έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα της ΑΕΚ για τον Γιάκομπ Γιόχανσον ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις της «Ένωσης» αποθαρρύνουν τα «βουβάλια».

Ο Σουηδός αμυντικός μέσος, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2017. Η ΑΕΚ μάλιστα φέρεται να έχει βάλει ρήτρα ύψους 5 εκατ. ευρώ ποσό που οι Βέλγοι όπως σημειώνουν αδυνατούν να καλύψουν.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στη Γάνδη η ΑΕΚ μπορεί να πέσει στα 3,5 εκατ. ευρώ όμως ακόμη σε τούτη την περίπτωση οι πιθανότητες να προχωρήσει η μεταγραφή είναι ελάχιστες.

Η Γάνδη εφαρμόζει σφικτή οικονομική πολιτική σε ότι αφορά τις μεταγραφές και σε καμία περίπτωση δεν φημίζεται για τις σπατάλες της. Είναι χαρακτηριστικό πως για τον ποιοτικότερο παίκτη της, τον μέσο Κουμς που μέχρι στιγμής έχει σκοράρει οχτώ γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ δαπάνησε μόλις 1,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2014.

Τα χρήματα αυτά μάλιστα θεωρήθηκαν ως... ταβάνι για τους πρωταθλητές Βελγίου!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα