Πρόστιμα για Ηρακλή, ΠΑΟΚ

Νίκος Τσιώκος
Πρόστιμα για Ηρακλή, ΠΑΟΚ

bet365

Με χρηματικά πρόστιμα τιμώρησε Ηρακλή και ΠΑΟΚ το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας.

Δεν είχε πολλή δουλειά το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας για την 12η αγωνιστική. Ηρακλής και ΠΑΟΚ κλήθηκαν σε απολογία, με τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης να τιμωρούνται με χρηματικές ποινές ύψους δώδεκα και δύο χιλιάδων, αντίστοιχα, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 28/11/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄αριθμ. πρωτ. 3592/15/2201583 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

B) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα