Ενοχλήσεις ο Τσάβες

Θοδωρής Βασίλης
Ενοχλήσεις ο Τσάβες

bet365

Για άλλη μια ημέρα ο Κρίστιαν Τσάβες συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και πλέον η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Εκτός ο Σκόνδρας.

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο Γιάννης Πετράκης είδε τον Κρίστιαν Τσάβες να μην συμμετέχει στην προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο με το ιατρικό επιτελείο να έχει πέσει πάνω του σε μια προσπάθεια ο Αργεντνός να είναι έτοιμος για την Κυριακή.

Αντίθετα, ο Σκόνδρας δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον τένοντα και τέθηκε εκτός. Ήδη ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μιχαήλ και Κοζορώνη.

Στα της προπόνησης, οι παίκτες επιδόθηκαν σε θέματα τακτικής. Επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα