Την άλλη εβδομάδα τα σπουδαία για Μπουμάλ

Θοδωρής Βασίλης
Την άλλη εβδομάδα τα σπουδαία για Μπουμάλ

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Ολιβιέρ Μπουμάλ στον Πανιώνιο. Μπαίνει πωλητήριο τον Ιανουάριο αν δεν υπάρξει συμφωνία.

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του Ολιβιέρ Μπουμάλ στον Πανιώνιο. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους με το πρόβλημα μέχρι στιγμής νσ βρίσκεται στην ρήτρα αποδέσμευσης.

Κι ενώ τόσο ο Πανιώνιος όσο και ο Μπουμάλ δείχνουν να συμφωνούν στην επέκταση του συμβολαίου για άλλο ένα χρόνο, η ρήτρα αποτελεί το πρόβλημα με τον Καμερουνέζο άσο να επιθυμεί να μπει ένα μικρο ποσό με τους «κυανέρυθρους» να επιθυμούν να μπει ένα μεγαλύτερο ποσό.

την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα, και δεν αποκλείεται αν δεν υπάρξει συμφωνία στον παίκτη να μπει πωλητήριο ενόψει Ιανουαρίου σε μια προσπάθεια ο Πανιώνιος να κερδίσει έστω κι ένα μικρό ποσό για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα