Η Βίκος Cola στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η Βίκος Cola στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η Βίκος Cola στον ΠΑΣ Γιάννινα

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.) θα βρίσκεται από φέτος και για τα επόμενα δύο χρόνια, στο πλευρό του ΠΑΣ Γιάννινα.  

Η χορηγική υποστήριξη στο μεγάλο ποδοσφαιρικό σωματείο της Ηπείρου από ένα νέο  καινοτόμο προϊόν, όπως είναι το Φυσικό Μεταλλικό Αναψυκτικό «Βίκος Cola», σηματοδοτεί την αφετηρία μιας ισχυρής και πρωτοποριακής συνεργασίας.

Η καταξιωμένη Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε., εκφράζοντας τη διαρκή και έμπρακτη υποστήριξή της σε όλες τις αθλητικές, πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις στην πόλη των Ιωαννίνων, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου, έχει ισχυρή πεποίθηση ότι μέσα από αυτήν τη σύμπραξη, μπορούν να επιτευχθούν σημαντικά βήματα ανάπτυξης και ευημερίας για τον τόπο. Η εταιρεία θα στηρίξει τον κορυφαίο αθλητικό Σύλλογο της πόλης τόσο στους ποδοσφαιρικούς αγώνες όσο και σε εταιρικές δράσεις κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης που αναλαμβάνει η Π.Α.Ε.

Με αφορμή τη χορηγική συνεργασία, η Διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα επεσήμανε σχετικά: «Σε μια καθοριστική στιγμή τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον τόπο μας, η «ένωση» μας με την εταιρία ΒΙΚΟΣ Α.Ε., μας δίνει τη δυνατότητα να ισχυροποιήσουμε τη θέση μας και να προσφέρουμε κι εμείς με τη σειρά μας όλο και περισσότερα στην τοπική κοινότητα. Η παρουσία μιας μεγάλης ηπειρώτικης βιομηχανίας στο πλευρό του ΠΑΣ. είναι κάτι παραπάνω από σημαντική».

Από την πλευρά της ΒΙΚΟΣ Α.Ε., ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Sales & Marketing Director της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.), δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς που από φέτος θα στηρίζουμε χορηγικά την ιστορική Π.Α.Ε. του τόπου μας. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας με την ομάδα του Π.Α.Σ. Γιάννινα μπορεί να αποτελέσει τη βάση για μια σειρά ενεργειών και δραστηριοτήτων που προάγουν τον αθλητισμό. Στο πλαίσιο αυτό, ενώνουμε από φέτος, και για τα επόμενα δύο χρόνια, τις δυνάμεις μας με τον ΠΑΣ. Γιάννινα και βρισκόμαστε δίπλα του για μια επιτυχή πορεία στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος. Με όχημα μας τη «Βίκος Cola», στηρίζουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα και δίνουμε ώθηση στους παίκτες για μια ποδοσφαιρική πορεία αντάξια της ιστορίας του Συλλόγου».

Best of internet