«Βλέπει» Γιόχανσον η Γάνδη

«Βλέπει» Γιόχανσον η Γάνδη

Gazzetta team
«Βλέπει» Γιόχανσον η Γάνδη

bet365

Δεν περνούν απαρατήρητες οι εμφανίσεις του μέσου της Ένωσης.

Ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της ΑΕΚ, είναι αυτή τη στιγμή ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που με την έλευση του Πογιέτ έχει καταφέρει να δείξει και τις επιθετικές του ικανότητες, έχοντας «ματώσει» τα αντίπαλα δίχτυα στα τελευταία τρία παιχνίδια της Ένωσης. Και όπως φαίνεται, οι επιδόσεις του δεν περνούν απαρατήρητες, καθώς έχουν ήδη τραβήξει βλέμματα από ομάδες του εξωτερικού.

Μία εξ αυτών, η Γάνδη, που σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay» έχει στην λίστα της τον Σουηδό. Βέβαια, για να τον αφήσει η ΑΕΚ, θα ζητήσει ένα μεγάλο ποσό, αφού αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα, όμως, αν οι Βέλγοι αποφασίσουν να κάνουν κίνηση, το οικονομικό δε θα είναι πρόβλημα, αφού η παρουσία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ τους... λύνει τα χέρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα