Ο Ψωμιάδης και άλλοι τέσσερις στο Εφετείο

Gazzetta team
Ο Ψωμιάδης και άλλοι τέσσερις στο Εφετείο

bet365

Οι εφέσεις του Ψωμιάδη και τεσσάρων ακόμα ατόμων που έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011 θα ξεκινήσουν να εκδικάζονται από την Παρασκευή.
Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Καβάλας, όπως και ο πρώην ιδιοκτήτης του Ηλυσιακού, Θωμάς Μητρόπουλος, ο πρώην ιδιοκτήτης του Αγροτικού Αστέρα, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, το πρώην αφεντικό της Αναγέννησης Καρδίτσας, Διονύσης Κωτούλας και ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης θα αρχίσουν να περνούν από την Παρασκευή και μετά από το Γ' Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Εκεί θα εκδικαστούν οι εφέσεις που έχουν καταθέσει εναντίον της απόφασης που εξέδωσε σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο και (σε αντίθεση με έξι ακόμα άτομα που αθωώθηκαν) τους επέβαλλε τις εξής ποινές:
- Μάκης Ψωμιάδης: κάθειρξη 4 ετών και 6 μηνών (μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ ημερησίως), με αναστολή ως την έφεση και 35.000 ευρώ χρηματική ποινή, για κακουργηματική απόπειρα εκβίασης κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια και για δωροδοκία - δωροληψία κατ' εξακολούθηση.
- Κωνσταντίνος Ριαβόγλου: ποινή φυλάκισης 4 ετών και 6 μηνών (μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ ημερησίως), με αναστολή ως την έφεση και 40.000 ευρώ χρηματική ποινή, για δωροδοκία-δωροληψία κατ' εξακολούθηση και για παράνομο στοιχηματισμό.
- Θωμάς Μητρόπουλος: ποινή φυλάκισης 3 ετών (μετατρεπόμενη προς 5 ευρώ ημερησίως), με αναστολή ως την έφεση και 30.000 ευρώ χρηματική ποινή, για δωροδοκία κατ' εξακολούθηση.
- Διονύσης Κωτούλας: Ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή, για δωροδοκία άπαξ.
- Περικλής Αμανατίδης: Ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή, για δωροδοκία άπαξ.
 

Τελευταία Νέα