Κοτσόλης: «Αλλάξαμε πλάνα λόγω του γηπέδου»

Κοτσόλης: «Αλλάξαμε πλάνα λόγω του γηπέδου»

Κοτσόλης: «Αλλάξαμε πλάνα λόγω του γηπέδου»

Στον κακό αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Στέφανος Κοτσόλης λέγοντας πως η ομάδα του άλλαξε πλάνα για τον συγκεκριμένο λόγο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ SPORT ανέφερε σχετικά: «Ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες που συναντήσαμε, όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε προετοιμαστεί να παίξουμε διαφορετικά, αλλά όταν διαπιστώσαμε την κατάσταση του χλοοτάπητα, αλλάξαν οι οδηγίες του προπονητή και προσαρμοστήκαμε. Τελικά, πήραμε τη νίκη και την πρόκριση».

Για την αλλαγή του σχεδιασμού: «Ήταν αδύνατο και επικίνδυνο να παίξουμε διαφορετικά, με την κατάσταση του γηπέδου».

Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι σημαντικός. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός, γιατί στο πρωτάθλημα μείναμε πίσω και η εικόνα μας δεν ήταν αυτή που θέλουμε. Κάνουμε μία καλή προσπάθεια με τον νέο προπονητή, για να αλλάξουμε την εικόνα μας. Υπάρχει θετική αύρα αυτή τη στιγμή στην ομάδα και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη».

Για τη δική του απόδοση: «Η δυσκολία έγκειται στο ότι είχα καιρό να αγωνιστώ. Όταν δεν παίζεις, είναι δύσκολο να είσαι σε καλή κατάσταση, αλλά δίνω τον καλύτερο εαυτό μου και προσπαθώ μέσα από τη σκληρή προπόνηση να διατηρούμαι. Αυτό που θέλω είναι να κρίνομαι όπως κρίνονται όλοι οι συνάδερφοι μου, γιατί θεωρώ ότι πολλές φορές δεν συμβαίνει αυτό».

Best of internet