ΠΑΟΚ: Πρώτη νίκη με την παραλλαγής

ΠΑΟΚ: Πρώτη νίκη με την παραλλαγής

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Πρώτη νίκη με την παραλλαγής

bet365

Μια ισοπαλία, Ηρακλής, και μια μία ήττα, Αστέρας Τρίπολης μετρούσε ο ΠΑΟΚ με την παραλλαγής εμφάνιση. Την τρίτη και φαρμακερή οι Θεσσαλονικείς έλυσαν τα ξόρκια καθώς πέτυχαν 6 γκολ

Η φανέλα που έχει κλέψει τις εντυπώσεις φέτος είναι αυτή της παραλλαγής. Η συγκεκριμένη εμφάνιση, όσες φορές κι αν επιλέχθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ δεν αποδείχθηκε γουρλίδικη. Πρώτη φορά φορέθηκε στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή την 7η αγωνιστική. Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ δεν μπόρεσε να κερδίσει στο τελικό 3-3 με τους «κυανόλευκους» στο Καυτανζόγλειο. Η δεύτερη ήταν στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Οι Θεσσαλονικείς γνώρισαν την ήττα με 2-1 και άρχισε να περνάει η άποψη μέσα στην ομάδα πως η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν είναι και τόσο γουρλίδικη. Σήμερα όμως απέναντι στην ομάδα των Χανιών ο Δικέφαλος πέτυχε 6 γκολ και όλα τα παραπάνω ξεχάστηκαν μονομιάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα