Τούντορ: «Διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων»

Δημήτρης Τομαράς
Τούντορ: «Διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων»

bet365

Ο Τούντορ στάθηκε στην διαφορά ποιότητας του ΠΑΟΚ με τον ΑΟ Χανίων ενώ ήταν ευχαριστημένος με την αντίδραση και την εικόνα των παικτών του. Τι είπαν οι Πέλκας και Μυστακίδης.
Ο Τούντορ επισήμανε για:
Την εικόνα του αγώνα: Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να δω μία τέτοια εικόνα γιατί πέρα από το γεγονός τους καθαρούς τρεις μέσους, είχαμε και τον Πέλκα και τον Μυστακίδη, δηλαδή στην ουσία είχαμε τέσσερις παίκτες. Αυτό ήταν κάτι που μας έδωσε πράγματα στο παιχνίδι. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για να συνεχίσουμε στο θεσμό, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον Πανιώνιο.
Το κατά πόσον είδε πιο πολλά απ' όσα περίμενε και τους Τσίμιροτ και Άντονις: Είδα παιδιά που δεν είχαν παίξει πολύ, στα οποία είπα πριν από το παιχνίδι ότι θα πρέπει να με πιέσουν για να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες και η αλήθεια είναι ότι το έκαναν. Για τον Τσίμιροτ ήταν απώλεια, παρά το γεγονός ότι δεν τον είχαμε δει πολύ, είδα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα από αυτόν σήμερα. Όσον αφορά στον Άντονις, είμαι ικανοποιημένος και από εκείνον. Είναι και άτυχος γιατί στη θέση του υπάρχουν 8-9 ποδοσφαιριστές για θέσεις 2-3 παικτών σε κάθε ματς, όμως παρότι προέρχεται από ενα πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα είδα πολύ σημαντικά πράγματα και από αυτόν και μπορώ να τον υπολογίζω και εκείνον συχνά.
Την αντίδραση των παικτών του μετά το 1-0: Ναι, η αντίδραση ήταν σωστή, αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι υπάρχει και μία διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων.
Τον Σάμπο και τα στοιχεία που έδειξαν οι παίκτες που δεν είχαν παρουσιάσει καλά δείγματα έως τώρα: Είμαι χαρούμενος για αυτόν και τα γκολ που πέτυχε. Το ξέραμε ότι είναι καλός, ξέραμε τα ποδοσφαιρικά στοιχεία που έχει αλλά κάποιες φορές δε γνωρίζεις πόσο χρόνο θα χρειαστεί μία μεταγραφή για να προσαρμοστεί. Για σήμερα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί συνέχισε την πρόοδο.
Κατά τα άλλα είμαι χαρούμενος για αυτό. Για το γεγονός πως είδα παίκτες που έβγαλαν πράγματα, που δεν είχαμε δει πριν. Όμως χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη δουλειά του αντιπάλου προπονητή, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζαμε με μία ομάδα Β΄Εθνικής. Πρέπει να αφήσουμε πολύ γρήγορα πίσω μας αυτό το παιχνίδι και να δείξουμε όλα αυτά που δείξαμε σήμερα από το πρώτο λεπτό στα επόμενα παιχνίδια.
Ο Πέλκας από την άλλη είπε για:
Τον αγώνα, την θέση που έπαιξε και την συνέχεια: Είσαι πιο ελεύθερος όταν παίζεις πιο μπροστά, έχεις την ευχέρεια να κινείσαι όπου θέλεις. Σε οποιαδήποτε θέση δίνω το 100%, κάποιες φορές μου βγαίνει και κάποιες όχι, αλλά πάντα δίνω το καλύτερο που μπορώ. Παίξαμε για πρώτη φορά όλοι μαζί και πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ καλό δείγμα για όλους.
Ο Τσίμιροτ και ο Άντονις είναι νέοι παίκτες σε ηλικία και σίγουρα έχουν να δώσουν πολλά. Είναι πολύ καλοί παίκτες και το είδαμε σήμερα αυτό. Θα μας βοηθήσουν πολύ, το κλίμα μεταξύ μας είναι πολύ καλό και σιγά σιγά θα βγαίνουν πιστεύω όσα δουλεύουμε στο γήπεδο, αρκεί να έχουμε όλοι υπομονή.
Για τον αγώνα με τον Πανιώνιο πρέπει να είμαστε σοβαροί και να ακολουθήσουμε αυτό που είχαμε πει στην αρχή της χρονιάς. Πρέπει να είμαστε φρέσκοι και να έχουμε τρεξίματα. Πρέπει να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω γιατί τη χρειαζόμαστε τη νίκη. Εγώ προσωπικά ένιωσα κάποια κούραση. Έχουμε πολλά συνεχόμενα ματς και είμαστε στα μισά ακόμη της σεζόν. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, δουλεύουμε πολύ και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε όλοι.
Ο Μυστακίδης επισήμανε για:
Το 2-6, την παρουσία του, την συνέχεια και το ματς με Ντόρτμουντ: Σήμερα βάλαμε έξι γκολ, είναι ένα σημαντικό σημάδι βελτίωσης στο επιθετικό κομμάτι για εμάς. Δεχτήκαμε γκολ νωρίς αλλά στην συνέχεια πήραμε τα ηνία του παιχνιδιού και καταφέραμε να κερδίσουμε" ήταν το πρώτο σχόλιο του. Κάθε ευκαιρία είναι σημαντική σε αυτό το μεγάλο σωματείο που λέγεται ΠΑΟΚ. Προσπαθούμε με τις νίκες να ανεβάζουμε την ομάδα και να βάζουμε τον πήχη ψηλά.
Εμείς παλεύουμε για κάθε τίτλο. Στην Ευρώπη δεν τα πήγαμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε το Κύπελλο φέτος. Νίκη με τη νίκη η ομάδα χτίζεται και φτιάχνει ψυχολογία. Μας βοηθάει για την συνέχεια... Όσο για το ματς με τη Ντόρτμουντ είναι μία μεγάλη πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα