Τρόμαξαν με Μπεργκ!

Τρόμαξαν με Μπεργκ!

Gazzetta team
Τρόμαξαν με Μπεργκ!

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 16' της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή, έχοντας τραυματιστεί στον δεξιό δικέφαλο.

Ο Αντρέα Στραματσόνι προτίμησε να ξεκινήσει τον Μάρκους Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης του Παναθηναϊκού απέναντι στην Παναχαϊκή, αφήνοντας τελικά εκτός τον Κλωναρίδη. Ο Σουηδός όμως δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ούτε 20λεπτό. Στο 16' της αναμέτρησης έγινε αναγκαστική αλλαγή, καταλαβαίνοντας το μυϊκό πρόβλημα. Κάθισε κάτω, είπε στον Κοτσόλη να πετάξει τη μπάλα εκτός από το ελεύθερο και ζήτησε να αντικατασταθεί. Νωρίτερα, είχε δεχθεί ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα, στο οποίο δεν δόθηκε ούτε φάουλ!

Με δεδομένο ότι στο παρελθόν έχει περάσει αρκετά σοβαρούς μυϊκούς τραυματισμούς οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού «πάγωσαν», ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Ο Μπεργκ έβαλε αμέσως πάγο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δείχνει να έχει υποστεί διάταση στον δεξιό δικέφαλο. Ούτως ή άλλως πάντως δεν ήταν στα πλάνα του Ιταλού για το ματς με τη Βέροια στο πρωτάθλημα, καθώς είναι τιμωρημένος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα