Πανέτοιμοι Πάρντο και Μποτία!

Δημήτρης Τομαράς
Πανέτοιμοι Πάρντο και Μποτία!

bet365

Οι Φελίπε Πάρντο και Αλμπέρτο Μποτία προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη στον Ρέντη και είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον Πανθρακικό και φυσικά για την Άρσεναλ!

Δύο ήταν τα ευχάριστα νέα για τον Μάρκο Σίλβα στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο Πάρντο και ο Μποτία μπήκαν σε κανονικούς προπονητικούς ρυθμούς και είναι ξανά στα πλάνα του προπονητή τους.

Το εάν θα είναι στην αποστολή με τον Πανθρακικό ή όχι είναι θέμα του προπονητή. Υπάρχει το ενδεχόμενο ο 38χρονος Ίβηρας να θέλει να τους προφυλάξει ενόψει Άρσεναλ, για να τους έχει βασικούς στο ματς της 9ης Δεκεμβρίου.

Ο Μπουχαλάκης συνέχισε το πρόγραμμά του και οι Πουλίδο και Χουτεσιώτης τις θεραπείες τους. Το πρωί της Παρασκευής η προπόνηση θα αρχίσει στις 10.30. Μετά θα βγει αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Κομοτηνή καθώς υπάρχει το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου με τον Πανθρακικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα