Προτάθηκε (και) ο Καρντόσο

Προτάθηκε (και) ο Καρντόσο

Gazzetta team
Προτάθηκε (και) ο Καρντόσο

bet365

Η ΑΕΚ θα κάνει δεδομένα μεταγραφή όπως είπε ο Πογιέτ, ο οποίος δεν εχει αποφασίσει αν απαιτείται προσθήκη φορ ή ακραίου επιθετικού.

Οι ατζέντηδες συνεχίζουν, όπως είναι λογικό, να επικοινωνούν με την Ενωση και να προτείνουν περιπτώσεις παικτών και δη επιθετικών. Νέο όνομα είναι αυτό του Οσκαρ Καρντόσο, που ανήκει στην Τραμπζονσπόρ και έκανε σούπερ καριέρα στην Μπενφίκα. Το ζήτημα είναι βέβαια να αποφασίσει ο Γκουστάβο Πογιέτ -ξεκαθαρίζει ότι θα γίνει μεταγραφή στην επίθεση- αν χρειάζεται φορ ή παίκτη για τα πλάγια της γραμμής κρούσης. Στο 32χρονο αριστεροπόδαρο Παραγουανό το τουρκικό κλαμπ χρωστάει χρήματα και είναι πιθανό αν δεν του καταβληθούν να προσπαθήσει να μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο.

Μετά τον Πανελευσινιακό, η Καλλονή για την ΑΕΚ. Σε απόδοση 1.61 στη Vistabet, η νίκη της Ενωσης από το πρώτο ημίχρονο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα