Εν αναμονή του Λάζαρ...

Εν αναμονή του Λάζαρ...

Απόστολος Παγώνης
Εν αναμονή του Λάζαρ...

bet365

Μέρος του κανονικού προγράμματος στην πρωινή προπόνηση του Ηρακλή, ακολούθησε ο Κοστίν Λάζαρ, ωστόσο, δεν μπορεί ακόμα να εκτιμηθεί ο χρόνος μέχρι να μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου.

H σημερινή προπόνηση στη Μίκρα αναλώθηκε σε αερόβια παιχνίδια, ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Ο Κοστίν Λάζαρ, που έχασε το πρόσφατο ματς με τον Παναθηναϊκό, είναι ακόμα ανέτοιμος και σήμερα, ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος παράλληλα με ατομικό.

Με το ηθικό στα ύψη μετά τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος πηγαίνει ο Ηρακλής στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα. Σε απόδηση 5.75 το διπλό του «γηραιού» στην Interwetten.

Ωστόσο, προς το παρόν δεν μπορεί να εκτιμηθεί η μέρα της επιστροφής του στη δράση, με το ιατρικό επιτελείο να συνεργάζεται με τον προπονητή για να κρίνουν από κοινού πότε θα είναι έτοιμος ο Λάζαρ να μπει στην αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα