Ίωση ο Τζεμπούρ, «μέσα» ο Άρθο

Ίωση ο Τζεμπούρ, «μέσα» ο Άρθο

Gazzetta team
Ίωση ο Τζεμπούρ, «μέσα» ο Άρθο

bet365

Θέλει ν' αγιάσει και δεν μπορεί ο Γκουστάβο Πογιέτ στην ΑΕΚ, που κάθε φορά που νομίζει ότι ηρεμεί και έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους, κάτι συμβαίνει... Τελευταίο «κρούσμα», αυτό του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ο Αλγερινός επιθετικός δεν κατάφερε να βρεθεί σήμερα στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και να συμμετέχει στο πρωινό πρόγραμμα, αφού ταλαιπωρείται από ίωση.

Βέβαια, δεν δείχνει αυτή τη στιγμή ικανή να τον θέσει εκτός μάχης για το Κυριακάτικο παιχνίδι της «Ένωσης» με την Καλλονή.

H AEK υποδέχεται την Καλλονή στο ΟΑΚΑ την Κυριακή και το ενδεχόμενο να επικρατεί από το ημίχρονο το σύνολο του Πογιέτ προσφέρεται στο 1.61 στη Vistabet.

Στα θετικά της ημέρας, η επαναφορά του Θέσαρ Άθρο στις προπονήσεις και το πράσινο φως που «ανάβει» στον Ουρουγουανό προπονητή ώστε να τον υπολογίζει για το προσεχές ματς με την ομάδα από τη Μυτιλήνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα