Τα είπαν Μελισσανίδης-Κοντονής

Τα είπαν Μελισσανίδης-Κοντονής

Γιώργος Τσακίρης
Τα είπαν Μελισσανίδης-Κοντονής

bet365

Συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή είχε την Τετάρτη ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ιδιοκτήτης της Aegean μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση κατασκευής της Αγ. Σοφιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο ίδιος ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τις όποιες ενέργειες έχουν γίνει από την πλευρά της Ένωσης και της «Δικέφαλος 1924» αλλά και για τα βήματα που απομένουν για την κατασκευή του γηπέδου.

Βέβαια, είναι να απορεί κανείς γιατί πήγε κι εκεί η κουβέντα αφού ο Σταύρος Κοντονής δεν μπορεί να κάνει κάτι από την πλευρά του ουσιαστικό για το συγκεκριμενο έργο αλλά μόνο να υπενθυμίσει ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση τάσσεται υπερ του νόμου και της απόφασης του ΣτΕ. Δεν έχει κάποια άλλη αρμοδιότητα, είτε στο κομμάτι που αφορά το οικονομικό, είτε στο κομμάτι που έχει να κάνει με τις μελέτες και τις άδειες, είτε με τα όσα οφείλουν να γίνουν από πλευράς Δήμου και Περιφέρειας.

Ο Σταύρος Κοντονής δεν έχει αλλάξει την στάση του η οποία είναι υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου από την στιγμή που όλα είναι νόμιμα, αυτό όμως δεν του δίνει κάποια περαιτέρω αρμοδιότητα όσον αφορά τα εν λόγω θέματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα