Το Μουντιάλ... μεγαλώνει!

Κώστας Ζάλιαρης
Το Μουντιάλ... μεγαλώνει!

bet365

Σκέψεις για 40 ομάδες και 32 επιπλέον παιχνίδια υπάρχουν στους κόλπους της FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ώστε να... ανανεωθεί ο θεσμός και να διαρκεί περισσότερο!

Αν και μόνο για το Μουντιάλ και τις ομάδες που θα συμμετέχουν δεν ενδείκνυνται αυτές οι μέρες, ειδικά μετά τις νέες συλλήψεις από την Αστυνομία της Ζυρίχης και όλη την επιχείρηση εκκαθάρισης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για πλάνο ανανέωσης της σπουδαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης στον πλανήτη!

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα εν λόγω ρεπορτάζ, υπάρχουν σκέψεις για συμμετοχή 40 εθνικών ομάδων στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με οχτώ ομίλους των πέντε ομάδων και η αύξηση του αριθμού αυτού, σημαίνει και 32 περισσότερα παιχνίδια απ' ότι διεξάγονται μέχρι αυτή τη στιγμή.

Η τάση για νέα πνοή στο Μουντιάλ, θα απασχολήσει καλώς εχόντων των πραγμάτων από το 2019 και μετά, αφού, στόχος είναι οι αλλαγές να πάρουν σάρκα και οστά από τη διοργάνωση του 20126.

Η ιδέα αυτή, ανήκε αρχικά στον Μισέλ Πλατινί, που την είχε εκφράσει πριν από δύο χρόνια, ενώ, είχε... ηχήσει πολύ καλά στ' αυτιά και του νυν γενικού γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

 

Τελευταία Νέα