Καταγγέλλει τη Ρεάλ η Κάδιθ

Καταγγέλλει τη Ρεάλ η Κάδιθ

Κώστας Ζάλιαρης
Καταγγέλλει τη Ρεάλ η Κάδιθ

bet365

Την απόφαση να καταγγείλει κανονικά τη Ρεάλ Μαδρίτης για την αντικανονική συμμετοχή του Τσέρισεβ, πήραν στην Κάδιθ, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Μανουέλ Βιθκαΐνο.

Η «βασίλισσα» έκανε... γκέλα ολκής το βράδυ της Τετάρτης στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Κάδιθ, αφού, χρησιμοποίησε τον Τσέρισεβ που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, κουβαλώντας τιμωρία μιας αγωνιστικής από την περσινή αγωνιστική περίοδο με τη Βιγιαρεάλ.

Οι «μερένχες», φάνηκε να μην τον γνωρίζουν και η ζημιά τώρα έγινε, με την Κάδιθ να επισημοποιεί ότι θα κινηθεί για να καταγγείλει το περιστατικό, με την ελπίδα να δικαιωθεί και να προκριθεί εκείνη στην επόμενη φάση...

«Πήραμε την απόφαση να καταγγείλουμε τη Ρεάλ για το περιστατικό... Θα κάνουμε ό,τι προβλέπει ο νόμος... Η αλήθεια είναι ότι πολλοί ήταν εκείνοι που μας μίλησαν και μας είπαν τι θα έπρεπε να κάνουμε, όμως την απόφαση την πήραμε εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενο με σκοπό να υπερασπιστούμε απλά τα συμφέροντα της ομάδας μας. Οι σχέσεις με τη Ρεάλ, είθε να παραμείνουν εξαιρετικές όπως είναι και τώρα...» ήταν τα λόγια του Μανουέλ Βιθκαΐνο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα