Ήθελε ποδόσφαιρο και όχι... κάμερα ο Νέβιλ

Ήθελε ποδόσφαιρο και όχι... κάμερα ο Νέβιλ

Έφυγε από τα σίγουρα για να πάρει ρίσκο στην καριέρα του και να ξεκινήσει κάτι καινούριο. Αναλαμβάνοντας τη Βαλένθια, ο Γκάρι Νέβιλ είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο «όχι» σε... βασιλικό συμβόλαιο με το «SkySports»!  

Ήθελε ποδόσφαιρο και όχι... κάμερα ο Νέβιλ

Ο μέχρι πρότινος σχολιαστής αναμετρήσεων της Πρέμιερ Λιγκ στο δημοφιλές βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο, από το μεσημέρι της Τετάρτης, είναι ο νέος προπονητής της Βαλένθια, ως επιλογή του Πίτερ Λιμ.

Το μεγάλο αφεντικό των «νυχτερίδων» έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους αδερφούς Νέβιλ (ο Φιλ είναι ήδη στον σύλλογο, έχοντας προσληφθεί ως βοηθός του Νούνο), αλλά και λόγω της εμπλοκής του με τη Σάλφορντ Σίτι.

Πρόσφερε συμβόλαιο μόλις πέντε μηνών, δηλαδή μέχρι το τέλος της σεζόν στον Γκάρι Νέβιλ και αυτός το αποδέχθηκε, παρά το γεγονός πως είχε ήδη πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από το «SkySports» για τα επόμενα πέντε χρόνια, αξίας 21 εκατ.ευρώ!

Ο πόθος του να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, ήταν, τελικά, πολύ μεγαλύτερος από την κάμερα, το μέικ-απ, το σακάκι και τον σχολιασμό, με το «SkySports» να του τονίζει πως η πόρτα θα παραμείνει ανοιχτή για εκείνον...

Best of internet