Νέες συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών της FIFA!

Κώστας Ζάλιαρης
Νέες συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών της FIFA!

bet365

Νέο «ντου» από τις Αρχές σε ξενοδοχείο της Ζυρίχης και νέες συλλήψεις υψηλόβαθμων στελεχών της FIFA, με την υπόθεση της διαφθοράς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας να παίρνει τεράστιες διαστάσεις!

Στο «Baur au Lac» σημειώθηκαν νέες συλλήψεις νωρίς τα ξημερώματα της Πέμπτης, με τις Αρχές της Ελβετίας, σε απόλυτη και άριστη συνεργασία με τις ΗΠΑ, να οδηγούν ακόμα 2 άτομα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ζυρίχης, ως υπόπτους για συμμετοχή στο κύκλωμα διαφθοράς, ξεπλύματος χρήματος και απάτης που φαίνεται να έχει δράσει στους κόλπους της FIFA την τελευταία 20ετία. Πρόκειται για τους: Αλφρέδο Χάουιτ και Χουάν Άνχελ Νάπουτ. Ο πρώτος (Ονδούρα) είναι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής & Καραϊβικής (CONCACAF) και ο δεύτερος (Παραγουάη) πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ν. Αμερικής (CONMEBOL). Παράλληλα, υπάρχει σε εξέλιξη έρευνα για εμπλοκή σε σκάνδαλο διαφθοράς του προέδρου της Βραζιλιάνικης Ομοσπονδίας, Μάρκο Πόλο ντελ Νέρο!

Υπεύθυνος του ξενοδοχείου επιβεβαίωσε το σημερινό συμβάν και την είσοδο στο κτήριο από άνδρες της Αστυνομίας της μεγαλύτερης πόλης της Ελβετίας, αφού ενημέρωσε και τους απλούς ταξιδιώτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο λόμπι, να απομακρυνθούν άμεσα λόγω “ειδικής έκτακτης ανάγκης”.

 

Τελευταία Νέα