Πήγε στο νοσοκομείο ο Λαμπρόπουλος
Ο μεγάλος άτυχος της ΑΕΚ ήταν ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Ο νεαρός στόπερ, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 32', όταν μετά από ένα δυνατό σουτ η μπάλα τον βρήκε στο πρόσωπο και στη συνέχεια είχε πολλά θέματα με την όρασή του.
Ο αμυντικός της Ένωσης, λίγη ώρα μετά μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο, ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις, λόγω των φόβων που υπήρχαν για αποκόλληση αμφιβληστροειδούς. Τελικά όμως τα αποτελέσματα ήταν καλά και αργότερα το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι του.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
