Κάδιθ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

ΚΟΠΑ ΝΤΕΛ ΡΕΪ, ΦΑΣΗ «32»

Κάδιθ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Κάδιθ – Ρεάλ Μαδρίτης 1-3

Απαράδεκτο λάθος ανοργανωσιάς μπορεί να αποκλείσει τους Μαδριλένους από το Κύπελλο, εξαιτίας ΜΗ δικαιώματος συμμετοχής του τιμωρημένου Τσερίσεβ. Στο γήπεδο οι Μερένγκες νίκησαν 3-1.

Η Ρεάλ πέρασε με 3-1 (88’ Μάρκεθ - 3’ Τσερίσεβ, 65’ 74’ Ισκο) , από το Κάδιθ, αλλά κανείς δεν ασχολείται με αυτή τη νίκη, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος αποκλεισμού της ομάδας στα χαρτιά. Ο Ντένις Τσερίσεβ που όχι μόνο βρέθηκε στην 11άδα, αλλά άνοιξε και το σκορ, δεν θα έπρεπε να έχει αγωνιστεί.

Ο Ρώσος επιθετικός κουβαλούσε από πέρσι με τη Βιγιαρεάλ τιμωρία μιας αγωνιστικής στο Κύπελλο και αυτό το αγνοούσαν οι Μαδριλένοι. Ετσι μπορεί να αποκλειστούν χωρίς καν να διεξαχθεί ο επαναληπτικός. Τα πάντα εξαρτώνται από εάν θα κάνει ένσταση η Κάδιθ, με τον πρόεδρο της, Μανόλο Βιθκαΐνο να δηλώνει με νόημα απειλητικά: «Θα κάνουμε ό,τι προστάζουν οι κανονισμοί και τα δικαιώματα μας και ότι είναι απαραίτητο για το καλό της Κάδιθ»!

Πρόσφατα πάντως που συνέβη κάτι αντίστοιχο σε αναμέτρηση της Οσασούνα με τη Μιραντές, η Οσασούνα παρά τη νίκη της στο γήπεδο, αποκλείστηκε. Υπάρχει δηλαδή πρόσφατο δεδικασμένο και έτσι δύσκολα θα τη γλυτώσει η Ρεάλ…

 

Best of internet