Βεργέτης: «Είχαμε σωστή ανάπτυξη»

Νίκος Τσιώκος
Βεργέτης: «Είχαμε σωστή ανάπτυξη»

bet365

Ο Στάικος Βεργέτης στάθηκε στα δύο γκολ του Αστέρα μέσα σ' ένα εφτάλεπτο και τόνισε ότι η ομάδα του είχε σωστή ανάπτυξη για να φτάσει στη νίκη.

Στα δύο γκολ μέσα σε εφτά λεπτά στάθηκε ο Στάικος Βεργέτης στις δηλώσεις του, μετά τη νίκη επί του Κισσαμικού, η οποία έδωσε και την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου. Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως η ομάδα του είχε σωστή ανάπτυξη, ενώ αναφέρθηκε και στον αγωνιστικό χώρο.

«Παίξαμε πάρα πολύ καλά. Μέχρι τα δύο γκολ δύσκολο ήταν δύσκολο να επιβιώσεις στον αγωνιστικό χώρο και να παίξεις ποδόσφαιρο. Αλλά εμείς βάλαμε την μπάλα κάτω, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε σωστή ανάπτυξη. Πέτυχαμε ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ και στο δεύτερο έγιναν όλα πολύ γρήγορα.

Έπεσε κάτω ο αντίπαλος και βγήκε μία βαθιά μπαλιά και μέχρι να καταλούβε αν είχε τραυματιστεί και τι έγινε είχαμε σκοράρει. Στο τέλος πετύχαμε και ένα τρίτο γκολ και εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη του αντιπάλου. Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία», ήταν τα λόγια του.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα