Τα σημεία της «πράσινης» έφεσης

Τα σημεία της «πράσινης» έφεσης

Σε τρεις βασικούς άξονες θα κινηθεί η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να μειώσει την ποινή που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια στο ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ στη Λεωφόρο.

Τα σημεία της «πράσινης» έφεσης

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα καταθέσουν την Τρίτη (2/12) έφεση κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague, η οποία θα εκδικαστεί την επόμενη Τετάρτη (9/12) και σύμφωνα με όσα αναφέρει το Goal, θα στηρίζεται σε τρεις βασικούς άξονες. Οι «πράσινοι» θα σταθούν στο γεγονός πως ο πρωτοδίκης κ. Καποδίστριας, προχώρησε τη δίωξη που είχε ασκήσει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου δικάζοντας ουσιαστικά με διαφορετική διάταξη.

Ακόμη, θα υποστηρίξουν τη θέση πως ο πρωτοδίκης απέρριψε λανθασμένα την ένσταση τους για αντικανονική μη έναρξη του αγώνα, χαρακτηρίζοντας λάθος που δέχθηκε την παρέμβαση του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να ζητάνε να κριθεί το παιχνίδι στα χαρτιά. Η υπερασπιστική γραμμή θα επισημάνει ότι σε καμία έκθεση δεν υπάρχει αναφορά για υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού για τη μη έναρξη του ντέρμπι.

Τέλος, θα γίνει αναφορά και στη διαβεβαίωση της αστυνομίας προς τον διαιτητή Παππά πως εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, τη στιγμή που ο ρέφερι ζητούσε εγγυήσεις για το αν θα πέσει άλλη φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι για το οποίο δεν μπορούσε να δεσμευτεί η αστυνομία, όπως έγινε και στο ματς του Ηρακλή την περασμένη αγωνιστική.

Best of internet