Ρεούς – Ατλέτικο 1-2

Ρεούς – Ατλέτικο 1-2

Γιώργος Καραμάνος
Ρεούς – Ατλέτικο 1-2

bet365

Με δύο κεφαλιές οι Μαδριλένοι γύρισαν το εκτός έδρας ματς (2-1) με τη Ρεούς, η οποία πήγε να κάνει την τεράστια έκπληξη για το Κόπα ντελ Ρέι.

Η Ρεούς της Segunda B' (σ.σ.: Γ' Κατηγορία) λογικά θα ήταν ένας πανεύκολος αντίπαλος για την Ατλέτικο. Γι' αυτό ο Τσόλο Σιμεόνε έβαλε αναπληρωματικούς. Βέβαια όταν λέμε αναπληρωματικούς, εννοούμε τον Βιέτο, τον Κορέα, τον Σάβιτς, τον Σικέιρα. Δηλαδή παίκτες που βρίσκονται τρία επίπεδα πάνω από τους αντιπάλους τους.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ, όταν ο Φραν (30') εκμεταλλεύτηκε τη λάθος αντίδραση του πιτσιρικά σέντερ μπακ, Λούκας και πλάσαρε τον Μογιά. Οι Ροχιμπλάνκος όμως βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη. Συνέβη με δύο κεφαλιές από τους Βιέτο (36') και Σαούλ (63'), με τις οποίες η ρεβάνς στη φάση των «32» έγινε τυπική διαδικασία.

* Οι παίκτες της Ατλέτικο βγήκαν στο γήπεδο με μπλουζάκια συμπαράστασης για τον Τιάγκο που θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες!


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα